Thursday, 15 June 2017

Tokyo MK Taxi: Kort oversikt over Limousine


Limousiner er epitome av luksus og stilig. Det har vært, men ikke offisielt, kjent for å være et kjøretøy for rike og berømte mennesker. Men har du noen gang lurt på når ideen om dette kjøretøyet først kom inn? Vel, en liten børste av historien først. Tokyo MK Taxi forteller deg hvordan!

Ordet "limousine" kommer fra en region i Frankrike som heter Limousin. Før etableringen av den faktiske limousinen fra bilfirmaer i begynnelsen av 1900-tallet ble ideen om chaufferte kjøretøy oppfunnet ved bruk av hestevogner på 1700-tallet. Rike folk som har råd til vognene, hadde dem tilpasset og dekorert med gull og juveler.

Limousiner som vi kjenner det i dag, kom kort tid etter etableringen av bilbiler. Disse kjøretøyene har en skillevegg som skiller to rom - en for passasjeren og en for sjåføren. Det finnes ulike typer limousiner, og hver av dem er best egnet til ulike anledninger og arrangementer som proms, bryllup og bedrifts transport. Noen har flatskjerm og underholdningsbar med avanserte lydanlegg, slik at du kan lene deg tilbake og slappe av mens du blir båret av å lytte til musikk, og alt dette kommer med privatliv og bekvemmelighet.

Opplevelsen av limousineres popularitet gjorde veien til vanlige folk som vil oppleve å ri i stil. Denne gangen er dette sjåførkjøretøyet ikke begrenset til de privilegerte få, det er limousineutleiefirmaer som Tokyo MK Taxi, et globalt selskap som tilbyr taxi- og sjåførtjenester over hele Japan, Korea og USA.


Tokyo MK Taxi er dedikert til å bære århundrer gamle tradisjon, og tilbyr luksuriøse limousintjenester for alle anledninger. Fra selskapsarrangementer, bryllup, prom eller bare en natttur på byen, vil Tokyo MK Taxi definitivt gi den ultimate luksustransportopplevelsen som overstiger dine forventninger. Deres profesjonelt trente chauffører vil prioritere sikkerheten din uansett hvor du vil. Tokyo MK Taxi har Lexus-gruppentusiaster og lar klienter komme fram i stil med ulike limo-alternativer som Lexus 600hl, Lexus 460, BMW, Mercedes-Benz, Toyota Hiace og Nissan Fuga Hybrid.

No comments:

Post a Comment